Noroaie, zapada, gheata si mult teren accidentat. Nimic nu ii sta in cale noului Touareg in drumul sau spre Beijing

Noroaie, zapada, gheata si mult teren accidentat. Nimic nu ii sta in cale noului Touareg in drumul sau spre Beijing
  • Noua generatie Touareg a ajuns in Kazahstan
  • Volkswagen duce prototipul pe roti la Beijing
  • Lansarea va avea loc pe 23 martie
Distribuie pe Facebook

Asa cum bine stii, noua generatie Volkswagen Touareg este dusa pe roti pana la lansarea care va avea loc pe 23 martie la Beijing. Aventura SUV-ului german a pornit din Bratislava si pana la destinatie are de parcurs 11 tari.

Increzatori nevoie mare in noua generatie Touareg, care se vrea a fi cea mai buna de pana acum, constructorul german de autombile a decis sa duca prototipul pe roti pana la lansarea care va avea loc la Beijing.

Desigur, toata aceasta aventura este impartasita cu fanii din intreaga lume prin intermediul unor clipuri video. Primele doua ne-au aratat SUV-ul la plecarea din Bratislava (Slovacia) si trecerea acestuia prin Polonia, Letonia sau Rusia. In total, acesta trebuie sa traverseze 11 tari si peste 16.000 de kilometri pana la destinatie.

Nemtii au postat acum un al treilea clip video, in care Touareg-ul infrunta conditiile vitrege, noroaiele, zapada si terenul accidentat din Kazahstan. Cu ajutorul lor, constructorul german de automobile vrea sa demonstreze ca noul sau model poate sa treaca cu bine peste orice obstacol.

Inainte de a pleca in toata aceasta calatorie, prototipurile au fost testate indelung, in calduri excesive sau la temperaturi cu mult sub limita inghetului. La final, inginerii au sustinut ca au strans in total peste 3 milioane de kilometri.

In ceea ce priveste noutatile pe care le propune noua generatie Touareg, printre cele mai importante se regasesc o suspensie revizuita, directie integrala, ceasuri de bord digitale cu display de 12 inch, sistem de infotainment de ultima generatie cu afisaj de 15 inch, diverse moduri de condus si sisteme de asistenta pasive si active.

Dupa momentul lansarii, noul Volkswagen Touareg este asteptat sa debuteze pe piata pe parcursul acestui an, cel mai probabil in cea de-a doua parte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2018