Nota 10 pentru design! Noul Mercedes S-Class Facelift arata demential in primul video oficial

Nota 10 pentru design! Noul Mercedes S-Class Facelift arata demential in primul video oficial
  • Noul Mercedes S-Class Facelift, dezvaluit oficial
  • Automobilul german prezinta un design usor modificat
  • Imbunatatirile continua la nivel tehnic si tehnologic
Distribuie pe Facebook

Prima reclama destinata noului Mercedes S-Class Facelift surprinde atat in actiune, cat si in detaliu versiunea de inalta performanta S63 AMG.

La aproximativ patru ani distanta de la premiera mondiala a modelului original, Mercedes lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a limuzinei S-Class.

Debutand public cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Shanghai, noua varianta propune o serie de elemente exterioare usor restilizate.

Cateva modificari de ordin estetic au fost operate, de asemenea, si la nivel de interior, principala schimbare costand in disparitia vechiului volan cu doua spite.

Pe plan tehnic, versiunea imbunatatita a limuzinei Mercedes S-Class anunta primele motorizari cu sase cilindri in linie din ultimele circa doua decenii.

O alta astfel de noutate consta in aparitia propulsorului V8 bi-turbo de patru litri si 612 cai putere sub capota modelului de inalta performanta 63 AMG.

Acompaniat de o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului, acesta rezolva ecuatia 0 - 100 km/h in numai 3.5 secunde.

In ceea ce priveste meniul tehnologic, versiunea imbunatatita a limuzinei Mercedes S-Class ofera pentru prima oara o functie ENERGIZING comfort.

Functie care, dupa cum o sugereaza si denumirea ei, modifica anumite setari ale scaunelor, climatizarii etc pentru a induce o stare de bine pasagerilor.

Mai multe schimbari si modificari regasim, de asemenea, si la nivelul senzorilor, camerei, radarelor, respectiv software-ului ce fac posibil condusul (semi)autonom.

Noua varianta a modelului de lux din Stuttgart va fi disponibila la vanzare, dupa cum precizam si anterior de altfel, incepand cu luna iulie a acestui an.

Distribuie pe Facebook
mai multe