Noua Dacia Duster 3, filmata de francezi alaturi de Peugeot 2008 Facelift. Cum arata modelul de la Mioveni in comparatie cu masina de 23.600 de euro din Hexagon

Noua Dacia Duster 3, filmata de francezi alaturi de Peugeot 2008 Facelift. Cum arata modelul de la Mioveni in comparatie cu masina de 23.600 de euro din Hexagon
  • Noua Dacia Duster 3, filmata de francezi alaturi de Peugeot 2008 Facelift
  • Cum arata modelul de la Mioveni in comparatie cu masina de 23.600 de euro din Hexagon
Distribuie pe Facebook

Noua Dacia Duster 3 sau Peugeot 2008 Facelift? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Dezvelit lumii intregi acum mai bine de sapte saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cel mai recent Duster din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Vandut, pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la suma de 18.800 de euro, noul produs de la Dacia se remarca in special prin design-ul extrem de spectaculos - influentat de conceptul Bigster din 2021, al caroseriei, cu mentiunea ca nici garda la sol generoasa, de aproximativ 217 milimetri, sau jantele cu diametrul de pana la 18 inch, o premiera pentru modelele companiei prezente, zilele acestea, sub umbrela aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva.

De un numar considerabil de elemente impresionante se bucura, mai mult ori mai putin surprinzator, si departamentul interior - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv ceasuri de bord digitale, insotite de un display color cu diametrul de 7.0". Lista detaliilor demne de precizat continua cu o instalatie audio 3D, sistem de infotainment cu ecran tactil de 10.1 inch si o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, noua Dacia Duster 3 - vehicul filmat, de curand, alaturi de Peugeot 2008 Facelift, plusand cu o paleta de motorizari extrem de colorata, compusa din celebrul propulsor ECO-G 100, o unitate turbo de 1.2 litri, cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, avansatul ansamblu HEV de pe Dacia Jogger HYBRID 140.

Distribuie pe Facebook
mai multe