Noua decapotabila cu 819 CP de la Lamborghini este o bijuterie pe roti. VIDEO sa te convingi si singur

Noua decapotabila cu 819 CP de la Lamborghini este o bijuterie pe roti. VIDEO sa te convingi si singur
  • Productie limitata la 19 exemplare
  • Toate au fost deja vandute
  • Motor V12 si unitate electrica integrata in transmisie
Distribuie pe Facebook

Lamborghini a postat chiar ieri primele imagini si informatii referitoare la noul Sian Roadster. Acum avem ocazia sa studiem in detaliu decapotabila cu 819 CP din Sant'Agata Bolognese in aceste clipuri video.

Dupa succesul inregistrat de Sian, care a primit inclusiv o versiune din LEGO, Lamborghini a decis sa lanseze si o varianta decapotabila pentru acest model.

Asa s-a nascut Sian Roadster, o decapotabila cu sistem de propulsie hibrid si un design exterior care nu are cum sa treaca neobservat.

Constructorul italian de automobile a publicat chiar ieri primele imagini cu noul Sian Roadster, iar azi avem ocazia sa admiram decapotabila cu 819 CP in primele clipuri video.

Spuneam ca noul Sian Roadster are un sistem de propulsie hibrid, format dintr-o unitate V12 de 6.5 litri si un motor electric incorporat in transmisie. Italienii declara o repriza 0-100 km/h in 2.9 secunde si o viteza maxima care depaseste 350 km/h.

Spre deosebire de versiunea coupe, care va fi replicata in 63 de exemplare, numai 19 clienti norocosi vor pune mana pe un Sian Roadster. Lamborghini nu a spus cat costa dar a tinut sa precizeze ca toate cele 19 unitati au fost deja vandute.

Distribuie pe Facebook
mai multe