Noua duba de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua duba de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Volkswagen publica primele detalii referitoare la noul Multivan 6.1
  • Automobilul german ofer numeroase dotari si echipamente de ultima ora
  • O versiune complet electrica este disponibila in premiera absoluta
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a modelului Multivan (T6) este disponibila alaturi de ceasuri digitale, continut online si numeroase sistem de siguranta activa, potrivit primelor informatii oficiale publicate de compania germana.

Lansata pe piata nu cu foarte multa vreme in urma, candva in cursul anului 2016, cea mai recenta generatie a modelului Volkswagen Multivan se pregateste de o revenire extrem de spectaculoasa. Disponibila la vanzare din aceasta toamna, la preturi momentan necunoscute, versiunea imbunatatita a dubei germane se anunta a fi...

... mai inteligenta decat multe masini cu pretentii. Intr-o alta ordine de idei, clientii noului Multivan 6.1 vor avea la dispozitie numeroase echipamente de ultima ora, inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale, continut online, plus diferite sisteme de siguranta activa - Lane Assist, Park Assist, Rear View Assist etc.

Sub capota, versiunea imbunatatita a modelului Volkswagen Multivan este oferita alaturi de o singura motorizare: un 2.0 TDI cu 90, 110 sau chiar 150 CP la datorie. Ba mai mult decat atat, aceeasi unitate diesel de doi litri poate fi comandata si intr-o configuratie cu doua turbine, care ii confera dubei germane o putere maxima de... 199 CP.

Potrivit primelor informatii oficiale, noul Multivan 6.1 va fi comercializat si alaturi de un sistem de propulsie complet electric, dezvoltat de specialistii companiei ABT. Solutia respective include un motor de 112 CP care, impreuna cu o baterie de 77.6 kWh, promite o autonomie totala capabila sa depaseasca 400 km cu o singura incarcare.

VW Multivan 6.1

VW Multivan 6.1

VW Multivan 6.1

VW Multivan 6.1

VW Multivan 6.1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Multivan 6.1
mai multe