Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. Cum arata in realitate

Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. Cum arata in realitate
  • Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile. Plus instalatie audio de la Harman Kardon si faruri cu tehnologie LED matrix.

Prezentata publicului larg chiar la sfarsitul saptamanii trecute, noua dubita de la Volkswagen nu mai necesita nicio introducere. Privita de la exterior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin caroseria in doua culori si jantele de pana la 19 inch.

De cealalta parte a portierelor, la interior, masina comercializata sub denumirea de Multivan dispune inclusiv de instrumente de bord digitale si configurabile. Plus un display urias pentru sistemul de infotainment.

Reteta pregatita de noua dubita de la Volkswagen mai cuprinde si faruri cu matrice de LED-uri, instalatie audio cu 14 difuzoare de la Harman Kardon. Dar si o consola centrala ajustabila pentru ocupantii randului doi de scaune, masute retractabile.

Aceeasi masina comercializata sub denumirea de Multivan dispune, printre altele, si de incarcare wireless a telefonului mobil. Plus o lista cuprinzatoare de sisteme de asistenta, sinonime cu un condus semi-autonom.

Noua dubita de la Volkswagen se mai poate lauda si cu o arhitectura moderna, la baza aflandu-se celebra platforma modulara MQB. Regasita si in componenta unor produse precum Audi A3 si Q3, Skoda Octavia si Superb, SEAT Leon si Ateca etc.

Totodata, din brosura masinii comercializate sub denumirea de Multivan mai aflam si ca viitorii clienti vor avea la dispozitie doua versiuni diferite de caroserie. Cu o lungime de 4.973 sau 5.173 de milimetri.

Oferta noii dubite de la Volkswagen cuprinde inclusiv doua benzinare: 1.5 TSI de 136 CP sau 2.0 TSI de 204 CP; si un motor diesel: 2.0 TDI de 150 CP. Plus, pentru persoanele interesate de planeta, un sistem de propulsie PHEV cu 218 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2021