Noua Fabia facelift debuteaza in prima schita oficiala. Cum arata subcompacta cehilor de la Skoda

Noua Fabia facelift debuteaza in prima schita oficiala. Cum arata subcompacta cehilor de la Skoda
  • Skoda a publicat prima schita oficiala pentru Fabia facelift
  • Modelul va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
  • Gama de motorizari o va prelua de la versiunea actuala
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat prima schita oficiala cu noua Fabia facelift. Modelul de clasa mica va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva care isi va deschide portile in luna martie.

Brand-ul din Mlada Boleslav a incheiat anul 2017 cu record absolut de vanzari, iar din cele 1,2 milioane de vehicule comercializate, 206.500 au fost Fabia. Asta inseamna ca modelul de clasa mica a convins cu 2,1% mai multi clienti decat in 2016 ca este masina cea mai potrivita pentru a le satisface nevoile.

Cifrele vor continua sa creasca in contextul in care anul acesta, Skoda va lansa un facelift pentru Fabia cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie. Insa inainte de asta, cehii au publicat prima schita oficiala care ne da cateva indicii cu privire la design-ul noului model.

Totodata, din comunicatul de presa reiese ca Fabia va beneficia printre altele de blocuri optice revizuite, stopuri cu LED si diferite solutii Simply Clever. Mai simplu spus, supermini-ul va adopta limbajul de design al celorlalte modele din gama.

Schita oficiala Skoda Fabia facelift

Gama de motorizari va fi preluata de pe versiunea curenta, insa nu este exclus ca acest facelift sa aduca si o unitate TSI de 1.5 litri care sa transmita puntii fata 150 de cai putere.

Fabia ramane un model foarte popular printre fanii Skoda, insa nu se poate compara cu Octavia, care ramane pe locul intai in preferintele publicului. Anul trecut, 418.800 de persoane din intreaga lume au optat pentru acest model. Locul secund in acest top a fost ocupat de Rapid cu 211.500 de exemplare comercializate anul trecut.

Distribuie pe Facebook
mai multe