Noua generatie arata ca un OZN. Au fost anuntate preturile oficiale

Noua generatie arata ca un OZN. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Au fost anuntate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Bi-LED. Plus display central cu diagonala de 9.8 inch.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului curent, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii comercializate sub numele de Lexus NX a fost lansata recent, chiar zilele trecute, si pe piata din Germania. La preturi de la 45.700 de euro - potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

In configuratia de baza, botezata 350h, aceasta se bucura de serviciile unui sistem de propulsie hybrid, compus dintr-o unitate aspirata de 2.5 litri, pe benzina, si un motor electric. Conform fisei tehnice, respectiva solutie este sinonima cu o putere maxima de 244 CP, livrata puntii fata.

Lexus NX

Lexus NX

Lexus NX

Aceeasi versiune entry-level a noului Lexus NX este disponibila la vanzare - mai mult sau mai putin surprinzator, si alaturi de un sistem de tractiune integrala, nota minima de achitat urcand insa cu aproximativ 1.300 de euro, pana la o suma de 47.050 de euro. Potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Lista cu optiuni se incheie cu o varianta 450h+, oferita in premiera absoluta. De la 60.300 de euro, impreuna cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, format dintr-o unitate aspirata de 2.5 litri, pe benzina, si un motor electric, proiectat sa livreze 309 cai putere rotilor de pe ambele punti.

Daca vine vorba despre lista cu dotari standard specifica mult anticipatei generatii cu numarul doi a masinii comercializate sub numele de Lexus NX, inclusiv reteta de baza cuprinde faruri Bi-LED. Plus display central cu diagonala de 9.8 inch, dar si padele pentru volan sau climatizare automata - printre altele si altele.

Lexus NX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Lexus NX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2021