Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale

Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un motor turbo de 2.4 litri si 279 de cai putere, dupa cum precizam si anterior.

Prezentata publicului larg in cursul anului 2014, prima generatie a gamei oferite de Lexus sub denumirea de NX este istorie. Un nou model proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC a debutat oficial, in premiera mondiala, chiar zilele trecute, la inceputul acestei veri.

Asamblata pe platforma TNGA-K, asemeni actualei Toyota RAV4, respectiva masina se remarca numaidecat prin aspectul dramatic al caroseriei in cinci usi, caracterizat de numeroase suprafete proeminente si elemente angulare.

De asemenea, aceeasi generatie cu numarul doi a gamei comercializate de Lexus sub numele de NX se mai poate lauda si cu o grila frontala supradimensionata, un set de blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata de LED-uri. Plus jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, daca mai trebuia mentionat.

In cabina, masina proiectata pentru a rivaliza cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC a pregatit inclusiv o consola centrala inspirata de actuala Toyota Mirai, instrumente de bord digitale si configurabile si asa mai departe.

Mai lunga, mai lata si chiar mai inalta decat vechiul model, noua generatie NX de la Lexus vine alaturi de doua benzinare extrem de diferite: unul aspirat de 2.5 litri si 199 CP, celalalt turbo de 2.4 litri si 279 de cai putere. Acestora li se vor alatura doua solutii alternative: un hybrid de 242 CP si un PHEV de 306 cai putere.

Nota de plata, dar si datele cu privire la disponibilitatea masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC nu sunt decat o mare necunoscuta la momentul de fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2021