Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale

Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie nu mai putin de patru optiuni - dintre care trei electrificate. Potrivit oficialilor companiei producatoare.

Anuntata in urma cu doar cateva zile, la inceputul verii acestui an, cea mai noua generatie a luxoasei masini vandute de Lexus sub numele de RX stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, solutia japonezilor impotriva duo-ului compus din BMW X5 si Mercedes GLE se remarca numaidecat prin grila frontala de dimensiuni generoase, un mare numar de priviri urmand sa atraga - de asemenea, si luminile de zi stilizate sub forma literei L.

Lexus RX

Lexus RX

Lexus RX

Lista atractiilor principale continua cu aripile laterale extrem de bine sculptate, cu jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch si cu blocurile optice posterioare unite cu o banda iluminata - insotite la interior, de cealalta parte a portierelor, de o tapiterie vegana, de un display central cu o diagonala de 14 inch si procesor de 3.6 ori mai rapid decat cel actual, de incarcare wireless a telefonului mobil, o instalatie audio dezvoltata de specialistii de la Mark Levinson, care numara, mai mult ori mai putin surprinzator, 21 de difuzoare, scaune cu functie de ventilate si incalzire. Etc.

Construita pe arhitectura GA-K, cea mai noua generatie a luxoasei masini vandute de Lexus sub numele de RX masoara - in continuare, aproape 4.9 metri in lungime, cu mentiunea ca ampatamentul a crescut cu 60 de milimetri. Solutia japonezilor impotriva duo-ului compus din BMW X5 si Mercedes GLE se mai poate lauda - dupa cum precizam anterior, si cu un plus de rigiditate torsionala, cu un minus de 90 de kilograme si cu un centru de greutate coborat.

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - oficialii companiei producatoare preferand sa anunte, in schimb, cateva informatii si detalii cu privire la motorizarile puse la dispozitia cumparatorilor de pe Batranul Continent. Intr-o alta ordine de idei, clientii europeni vor miza, in functie si de piata de desfacere, pe un benzinar turbo de 2.4 litri si undeva in jurul a 279 CP, pe un sistem self-charging hybrid disponibil alaturi 245 ori 371 de cai putere si, nu in ultimul rand, pe un sistem de propulsie plug-in hybrid sinonim cu 306 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Lexus RX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2022