Noua generatie arata ca un OZN. Primele poze oficiale au ajuns mai devreme pe internet

Noua generatie arata ca un OZN. Primele poze oficiale au ajuns mai devreme pe internet
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Primele poze oficiale au ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala ar putea avea loc chiar pe parcursul lunilor urmatoare, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de sase ani si jumatate, cea dintai generatie a gamei cunoscute publicului sub denumirea de Lexus NX se apropie cu pasi uriasi si repezi de momentul in care va parasi, pentru totdeauna, linia de productie. O noua iteratie a concurentului lui BMW X3, Audi Q5 si Mercedes GLC pare insa pregatita deja de debut, dupa cum o sugereaza mai multe fotografii scapate pe internet.

Asteptata sa ajunga in showroom-uri pana la sfarsitul lui 2021, respectiva creatie se remarca printr-un design extrem de dramatic la nivel de caroserie, caracterizat de o grila supradimensionata a radiatorului si nenumarate suprafete proeminente.

Urmatoarea generatie a gamei comercializate sub denumirea de Lexus NX a mai pregatit, totodata, si un set de jante cu design in cinci spite duble, dar si o pereche de stopuri unite cu o banda de LED-uri. In cabina, viitoarea iteratie a concurentului lui BMW X3, Audi Q5 si Mercedes GLC vine cu instrumente de bord digitale, plus un display urias, cu functie touch, pentru comenzile sistemului de infotainment.

In ceea ce priveste gama de motorizari, respectiva creatie ramane un mare mister, insa propunerea actuala cuprinde atat un benzinar turbo de doi litri si 235 de cai, cat si un benzinar aspirat de 2.5 litri, cu motor electric si pana la 194 de cai.

Lexus NX - Primele poze

Lexus NX - Primele poze

Lexus NX - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lexus NX - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2021