Noua generatie nu mai are nicio legatura cu vechiul model. Faimosul coupe japonez se vinde acum sub forma de... SUV

Noua generatie nu mai are nicio legatura cu vechiul model. Faimosul coupe japonez se vinde acum sub forma de... SUV
  • Celebrul Mitsubishi Eclipse se vinde acum sub forma de SUV
  • Noul Eclipse Cross este disponibil alaturi de un sigur motor
  • Automobilul japonez ne arata astazi de ce anume este in stare
Distribuie pe Facebook

Cat de capabil este insa recent lansatul Mitsubishi Eclipse Cross, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Vreme de aproape doua decenii si jumatate, modelul Eclipse a jucat rolul vedetei in gama Mitsubishi. Lansat pe piata la sfarsitul anilor '90, coupe-ul japonezilor a fost disponibil de-a lungul timpului la vanzare in mai multe versiuni de motorizare.

Despre posibilitati multiple se poate discuta, de altfel, si la nivelul caroseriei, clientii putand opta inclusiv pentru o varianta decapotabila. Totodata, automobilul din Tara Soarelui Rasare a primit si optiunea unui sistem de tractiune integrala.

Astazi, faimosul Mitsubishi Eclipse nu mai are niciun fel de legatura nici cu termenul de Coupe, nici cu conceptul de modelul Spyder. Ba din contra: japonezul s-a reincarcat in 2017 in... cel mai cautat produs al momentului: intr-un SUV.

In Statele Unite ale Americii, noul Eclipse Cross porneste de la 23.295 de dolari. Versiunea de baza propune un motor 1.5 turbo, o cutie automata de tip CVT, dar si un sistem de tractiune fata, climatizare automata ori camera pentru marsarier.

Pentru aproximativ 600 de dolari in plus, SUV-ul companiei japoneze ofera in standard celebra tehnologie Super All Wheel Control (S-AWC). Cum se descurca aceasta varianta pe teren accidentat, aflam chiar din urmatorul material video.

La noi in tara, Mitsubishi vinde noul Eclipse Cross la preturi incepand de la 25.573 de euro. Este vorba despre modelul cu tractiune fata, care mai dispune de un motor 1.5 turbo si, in cazul de fata, de transmisie manuala cu sase rapoarte.

Clientii care vor sa se bucure de serviciile cutiei CVT vor avea de achitat in Romania o suma de cel putin 28.798 de euro. Aceasta este, de asemenea, si nota minima de plata pentru varianta echipata cu saistemul Super All Wheel Control (S-AWC).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2018