Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai

Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
  • Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial
  • Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii de pe Batranul Continent nu vor avea la dispozitie decat o singura optiune. Discutam, mai precis, despre un sistem de propulsie hybrid cu o putere maxima necunoscuta.

Ultima parte a primei luni de vara marcheaza debutul unui nou produs in gama de masini a companiei Honda. Este vorba, mai exact, despre cea de-a 11-a generatie a legendarului Civic Hatchback, disponibila in Europa abia din toamna anului 2022.

Anuntata in acest sfarsit de saptamana, chiar in dimineata zilei de astazi, compacta care va concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf, Ford Focus si Opel Astra isi va intampina cumparatorii doar intr-o singura varianta de motorizare. Intr-o alta ordine de idei, lista cu optiuni se va limita la o versiune e:HEV, acompaniata de o unitate 1.5 i-VTEC si doua motoare electrice.

Puterea maxima a sistemului de propulsie de tip hybrid nu reprezinta decat o mare necunoscuta la momentul de fata, insa respectiva solutie se traduce prin 131 CP si 253 Nm in cazul noii Honda HR-V. Daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

In ceea ce priveste departamentul stilistic, noua generatie Civic Hatchback prezinta un design exterior extrem de familiar, inspirat de proaspat lansata varianta Sedan. Reteta caracteristica meniului de la interior nu ramane, din punct de vedere oficial, decat un mister, insa si de aceasta data versiunea Sedan mentionata si anterior ar trebui sa joace rolul punctului principal de inspiratie.

Honda Civic Hatchback

Honda Civic Hatchback

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2021