Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Au fost anuntate primele detalii despre motorizari

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Au fost anuntate primele detalii despre motorizari
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Au fost anuntate primele detalii despre motorizari
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu ramane, cel putin pentru moment, decat un mare mister, oficialii companiei producatoare preferand sa precizeze, in schimb, ca primele exemplare vor ajunge in showroom-uri chiar in perioada urmatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt ani, in cadrul editiei din 2013 a Salonului Auto International Nord-American, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Honda HR-V se apropie extrem de rapid de ziua in care va parasi definitiv linia de productie. Un nou model a fost anuntat, oficial, chiar lunile acestea - inca din ultimele saptamani ale lui februarie, insa japonezii nu au publicat la momentul cu pricina si datele tehnice.

Respectiva problema si-a gasit, de curand, raspunsul, sefii companiei producatoare dezvaluind ca potentialii clienti nu vor avea la dispozitie decat o singura varianta de motorizare; este vorba, mai exact, despre o versiune cu sistem de propulsie hybrid, ce combina o unitate 1.5 i-VTEC si doua motoare electrice pentru un total de pana la 131 CP, plus 253 Nm.

Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si viteza maxima sau consumul mediu de carburant nu reprezinta, in clipa de fata, decat simple necunoscute, insa cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de Honda Jazz - care ofera o versiune de 109 CP a motorizarii mentionate anterior, vine cu specificatii cuprinse intre 9.4 - 9.9 secunde, 175 - 173 de kilometri pe ora si 4.5 - 4.8 litri la 100 de kilometri. In functie de varianta de echipare bifata.

Honda HR-V - Poze noi

Honda HR-V - Poze noi

Honda HR-V - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Honda HR-V - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2021