Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai

Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
  • Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial
  • Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doar doua motorizari pe benzina, printre care si un 1.5 turbo cu 180 CP.

Ultima saptamana a lunii aprilie marcheaza premiera unui nou autoturism in gama diviziei de peste Ocean a companiei Honda. Anuntata chiar in cursul zilei de astazi, cea de-a 11-a generatie a modelului Civic Sedan se remarca printr-un exterior mult mai matur si elegant, anticipat de versiunea concept prezentata anul trecut.

De cealalta parte a portierelor, la interior, respectiva masina vine cu un set de doua display-uri color, unul de 10.2 inch pentru afisarea instrumentelor de bord digitale, altul de numai sapte sau noua inch pentru sistemul multimedia.

Honda Civic Sedan

Honda Civic Sedan

Cea de-a 11-a generatie a modelului Honda Civic Sedan a mai pregatit - din acelasi punct de vedere tehnologic, si faruri cu LED, incarcare wireless a telefonului mobil, plus instalatie audio Bose. Asa cum era de asteptat, noul autoturism ofera si suport pentru aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, anunta comunicatul oficial.

Programata sa ajunga in showroomurile de peste Ocean, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, respectiva masina masoara putin peste 4.67 metri in lungime, in timp ce ampatamentul se ridica la valoarea de 2.735 de milimetri.

Dupa cum precizam si anterior, cea de-a 11-a generatie a modelului Civic Sedan isi va intampina clientii alaturi de doar doua motorizari, ambele pe benzina. Intr-o alta ordine de idei, noul autoturism de la Honda a pregatit atat un 2.0 aspirat cu 158 CP sub capota, cat si un 1.5 turbo de 180 CP, potrivit companiei producatoare.

Livrarea valorilor maxime se face catre puntea fata, respectiva masina mizand pe serviciile unei transmisii automate cu variatie continua pentru aceasta operatiune, mai reiese din primele informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Honda Civic Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Honda Civic Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2021