Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial. Cum arata in realitate

Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial. Cum arata in realitate
  • Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doar doua motorizari - pe benzina, printre care si un propulsor turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, proiectat pentru a livra rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 180 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu numai singura o saptamana - la sfarsitul lunii aprilie a anului curent, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub numele de Honda Civic a revenit zilele acestea in lumina reflectoarelor. Programata sa ajunga la vanzare in showroom-uri, la vanzare - in urmatoarea perioada de timp, respectiva gama a renuntat pentru prima data la Photoshop.

Honda Civic Sedan

Honda Civic Sedan

Inainte insa de a descoperi cum arata in realitate versiunea Sedan a compactei din Tara Soarelui Rasare, tinem sa reamintim ca varianta cu pricina masoara peste 4.67 metri in lungime - in timp ce dimensiunea ampatamentului se ridica la valoarea de 2.735 de milimetri.

Daca vine vorba - in schimb, despre reteta caracteristica departamentului stilistic, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub numele de Honda Civic vine cu un design mult mai matur la exterior. La interior, in schimb, respectiva gama are doua display-uri color de dimensiuni generoase cu care sa atraga atentia - pe langa ornamentele de tip fagure destinate gurilor de ventilatie si nu numai.

Aceeasi versiune Sedan a compactei din Tara Soarelui Rasare a mai pregatit - dupa cum precizam si anterior, de altfel, doua motorizari pe benzina, cu varianta de top oferind sub capota un propulsor turbo de 1.5 litri, capabil sa livreze undeva in jurul a 180 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Honda Civic Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2021