Noua Honda CR-V a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Cat costa

Noua Honda CR-V a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Cat costa
  • Noua Honda CR-V a debutat oficial
  • Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 14 saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui mai, cea de-a sasea generatie a celebrei Honda CR-V are, incepand de marti, si un pret de vanzare. 51.400 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivei masini o vor avea de achitat in Germania - acolo unde versiunea de baza mizeaza pe serviciile unui propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.993 de centimetri cubi, pe benzina.

Unitatii cu pricina i se alatura un numar de doua motoare electrice pentru o putere maxima de 184 de cai - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de 9.4 secunde, potrivit fisei cu specificatii tehnice. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la viteza de top de circa 187 de kilometri pe ora - in timp ce consumul mediu de carburant nu depaseste 6.6 litri la 100 de kilometri, conform documentului mentionat anterior.

Reteta caracteristica celei mai accesibile variantei a noii Honda CR-V se incheie, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o echipare de serie extrem de generoasa - care cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Din meniu nu lipsesc insa nici jantele confectionate din aliaj usor, cu diametrul de 18 inch, tapiteria realizata din piele sintetica, display-ul central cu diagonala de 9.0 inch sau sistemul de climatizare cu reglare automata - pe doua zone.

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Honda CR-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2023