Noua Honda CR-V a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Cum arata in realitate

Noua Honda CR-V a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Cum arata in realitate
  • Noua Honda CR-V a debutat oficial
  • Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Conceputa special pentru a concura impotriva unor autoturisme precum Volkswagen Tiguan, respectiva masina se poate lauda in schimb, pentru prima data in istoria sa, cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Prezentata cu mare fast si tam-tam acum mai bine de trei saptamani - inca de la finalul lunii lui mai, cea de-a sasea generatie a popularului CR-V stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pana la sfarsitul anului curent, celebrul automobil de la Honda se remarca numaidecat prin grila supradimensionata a radiatorului, care contrasteaza farurile inguste, cu tehnologie LED in dotare, lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv o evacuare dubla.

De cealalta parte a portierelor, la interior, rivalul modelului Volkswagen Tiguan isi va intampina potentialii cumparatori si alaturi de scaune ventilatie, seria vestilor bune continuand - mai mult ori mai putin surprinzator, cu o instalatie audio marca Bose. Daca vine vorba, in schimb, despre propulsia SUV-ului in cauza, acesta nu ofera nici macar o singura unitate diesel, clientii putand opta in schimb - pentru prima data, pentru un sistem plug-in hybrid cu o autonomie electrica de 82 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2023