Noua Hyundai Tucson este diferita de tot ce ai vazut pana acum. IMAGINI oficiale

Noua Hyundai Tucson este diferita de tot ce ai vazut pana acum. IMAGINI oficiale
  • Debut programat pentru 15 septembrie
  • Design schimbat radical
  • Interior SF
Distribuie pe Facebook

Constructorul asiatic de automobile a publicat un teaser video cu noua generatie Tucson. SUV-ul are un design deosebit atat la interior cat si la exterior.

Noua generatie Hyundai Tucson este asteptata sa debuteze pe 15 septembrie dar pentru a mai indulci asteptarea fanilor, constructorul sud-coreean a publicat acum un teaser video cu SUV-ul.

Teaser Hyundai Tucson

Din acesta reiese ca echipa de creatie si-a dat frau liber imaginatiei si a desenat un Tucson asa cum nu ai mai vazut pana acum. In partea din fata se face remarcata grila frontala si luminile de zi vizibile numai atunci cand sunt aprinse iar in spate avem, la fel, stopuri cu un design deosebit si o banda LED care se intinde de-a lungul partii dorsale.

Se mai poate observa estetica jantelor si un difuzor de aer discret.

Teaser Hyundai Tucson

In ceea ce priveste habitaclul, o schita publicata recent dezvaluit un volan in patru spite, ceasuri de bord complet digitale, un bord SF si un display mai mult decat generos pentru sistemul de infotainment.

Teaser Hyundai Tucson

Momentan, Hyundai nu a dezvaluit prea multe detalii tehnice insa cu siguranta vom afla tot ce ne intereseaza pe 15 septembrie, atunci cand noua generatie Tucson va debuta in fata intregii lumi.

Distribuie pe Facebook
mai multe