Noua lor masina costa putin peste 21.000 de euro. Cu reducerea acordata, mai platesti doar 18.278 de euro

Noua lor masina costa putin peste 21.000 de euro. Cu reducerea acordata, mai platesti doar 18.278 de euro
  • Hyundai a lansat si pe piata din Romania noul model Kona
  • Crossover-ul asiatic are momentan o reducere de 2.868 euro
  • Automobilul va fi oferit alaturi de doua benzinare turbo
Distribuie pe Facebook

In schimbul acestei sume de bani vei primi o motorizare turbo pe benzina, un set de jante din aliaj, scaune incalzite, climatizare automata si franare autonoma.

Divizia din Romania a companiei sud-coreene Hyundai a publicat la inceputul acestei saptamani lista de preturi a noului Kona, automobil care concureaza cu modele precum Nissan Juke sau Renault Captur.

Lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt intre zilele de 14 si 24 septembrie, masina asiatica porneste pe piata locala de la 21.146 de euro, TVA inclus.

Interior Hyundai Kona

Interior Hyundai Kona

Pentru o perioada limitata de timp insa, clientul primeste o reducere de 2.868 de euro - indiferent de motor si echipare, astfel ca pretul de plecare al crossover-ului coboara automat la suma de 18.278 de euro.

In schimbul acestei note de plata, cea mai ieftina versiune a modelului Hyundai Kona ofera un benzinar turbo de 1.0 litri si 120 CP, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Brosura masinii sud-coreene anunta, totodata, dotari precum jante din aliaj pe 16 inch, lumini de zi cu tehnologie LED, climatizare automata, scaune fata incalzite si franare autonoma de urgenta, printre altele.

Exceptand unitatea 1.0 T-GDi, disponibila doar alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte si un sistme de tractiune fata, cumparatorii crossover-ului asiatic mai au la dispozitie si un benzinar turbo de 1.6 litri.

Interior Hyundai Kona

Cu o configuratie in patru cilindri, motorizarea respectiva creste pretul de pornire al modelului Hyundai Kona pana la 27.929 de euro sau 25.061 de euro daca luam in considerare si reducerea de 2.868 de euro.

Foarte important de mentionat, aceasta varianta de propulsie a masinii sud-coreene este singura care le permite clientilor sa se bucure inclusiv de o cutie cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala.

O alta precizara necesara este ca noul crossover sud-coreean adopta motorul 1.6 T-GDi numai in echiparile intermediare si de top, astfel ca dotarilor anterior mentionate li se adauga adauga unele noi.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat un singur detaliu de anuntat: spre deosebire de concurentii sai directi, noul Hyundai Kona nu este disponibil la vanzare si in compania unei unitati turbodiesel.

Interior Hyundai Kona

Interior Hyundai Kona

Interior Hyundai Kona

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hyundai Kona
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2017