Noua masina construita in Romania a primit pentru prima oara o versiune diesel. Cat trebuie sa platesti pentru varianta care...

Noua masina construita in Romania a primit pentru prima oara o versiune diesel. Cat trebuie sa platesti pentru varianta care...
  • Noua masina construita in Romania a primit pentru prima oara o versiune diesel
  • Cat trebuie sa platesti pentru varianta care consuma doar 4.5 litri la suta de kilometri
Distribuie pe Facebook

... consuma doar 4.5 litri de carburant la suta de kilometri, conform standardului WLTP.

Dupa o lunga perioada de asteptare, cea mai noua masina construita in Romania poate fi comandata inclusiv intr-o versiune diesel. Oferita pe piata locala la preturi incepand de la aproape 22.000 de euro, potrivit configuratorului oficial, varianta Ford Puma 1.5 EcoBlue gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri.

Respectiva motorizare, care dezvolta o putere maxima de 120 CP, este oferita exclusiv in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte si are nevoie, in medie, de 4.5 litri de carburant - conform standardului WLTP - pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Seria noutatilor propuse de cea mai noua masina construita in Romania continua cu o transmisie automata in sapte trepte de viteza, disponibila doar pentru versiunea 1.0 EcoBoost cu 125 CP sub capota. In varianta cu doua pedale, actualul Ford Puma porneste de la aproape 23.400 de euro si anunta un consum mediu, in regim WLTP, de 6.1 litri la 100 km.

Totodata, clientii vor mai avea la dispozitie cateva optiuni proaspete si la nivel de echipari, varful de gama constand acum intr-un model ST Line V, cu bord imbracat in piele artificiala si jante din aliaj pe 18 inch in standard - alaturi de numeroase alte dotari si echipamente.

Ford Puma

Ford Puma

Ford Puma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford Puma
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2020