Noua masina construita in Romania. Cat costa

Noua masina construita in Romania. Cat costa
  • Cea de-a doua generatie a modelului Ford Puma se vinde in Germania la preturi incepand de la 23.150 de euro
  • Versiunea de baza a masinii construite la Craiova ofera un benzinar turbo de un litru si 125 de cai putere
  • Echiparea standard include blocuri optice cu tehnologie LED, plus jante din aliaj pe 17 inch si multe altele
Distribuie pe Facebook

Sub capota versiunii de baza regasim o motorizare turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, care dezvolta o putere maxima de 125 de cai.

Anuntata cu surle si trambite chiar la mijlocul lunii trecute, in cadrul celebrului Salon Auto International de la Frankfurt, cea de-a doua generatie a modelului Ford Puma adopta o reteta complet diferita de cea a originalului, lansat pe piata acum 22 de ani. De-aceasta data, masina americanilor - care va fi construita in Romania, ia forma unui crossover de clasa compacta, care concureaza impotriva unor nume precum Renault Captur si Volkswagen T-Roc.

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la 23.150 de euro, cu versiunea de baza mizand pe familiara motorizare turbo 1.0 EcoBoost, cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, cel mai ieftin Ford Puma de generatie a doua este pus in miscare de o herghelie formata din 125 de cai putere, la care se adauga un cuplu maxim de 175 Nm. O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza pachetul tehnic disponibil in cazul de fata, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in zece secunde, potrivit primelor informatii oficiale.

Fisa cu specificatii a masinii de 23.150 de euro continua cu o viteza de 191 km/h si se incheie cu un consum mediu de carburant care, conform brosurii publicate de americani, variaza intre 4.5 si 4.6 litri de benzina.

In versiunea de baza, care 'adopta' nivelul de echipare Titanium, cea de-a doua generatie a modelului Ford Puma se bucura inca din dotarea standard de blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 17 inch sau aer conditionat manual. Fara costuri suplimentare sunt oferite inclusiv incarcarea wireless pentru telefonul mobil, bancheta spate rabatabila, dar si asistentul pentru mentinerea benzii de rulare ori sistemul de navigatie cu display tactil.

La momentul de fata, masina companiei americane mai este comercializata pe piata auto din Germania si in doua configuratii 1.0 EcoBoost Hybrid - pe care clientii le pot servi alaturi de 125 sau 155 de cai putere.

Ford Puma

Ford Puma

Ford Puma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford Puma
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2019