Noua masina construita in Romania le-a dat lectii nemtilor. Uite-o cum s-a descurcat la celebrul test al elanului

Noua masina construita in Romania le-a dat lectii nemtilor. Uite-o cum s-a descurcat la celebrul test al elanului
  • Noua masina construita in Romania le-a dat lectii nemtilor
  • Ford Puma s-a descurcat excelent la celebrul test al elanului
Distribuie pe Facebook

Noua masina construita in Romania a dat piept, de curand, cu celebrul test al elanului. Si s-a descurcat excelent, reusind sa bifeze proba respectiva cu o viteza de 78 km/h.

La mai putin de trei saptamani dupa ce au testat in modul lor caracteristic cea de-a doua generatie a popularului CLA, spaniolii de la KM77 au invitat noua masina construita in Romania la celebrul test al elanului. Si, spre deosebire de atragatorul coupe cu patru portiere din portofoliul Mercedes-Benz, actualul Ford Puma...

... a reusit un rezultat excelent, incheind proba respectiva cu succes si la 78 de kilometri pe ora. Jurnalistii publicatiei mentionate anterior au incercat cateva rulari inclusiv la viteze de sau chiar mai mari de 80 km/h, insa subvirarea moderata a dus la daramarea unor conuri de pe traseu.

Pe piata din Romania, dupa cum am tot precizat de-a lungul timpului, cea mai recenta generatie a lui Ford Puma porneste de la 20.300 de euro. Clientii au momentan la dispozitie doar motorizari turbo din familia de propulsoare 1.0 Ecoboost, pe care le pot servi fie... normal, fie alaturi de sisteme mild-hybrid pe 48V.

In functie de nivelul de echipare ales, dotarea standard cuprinde jante din aliaj pe 17 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED si functie de masaj pentru scaunele fata. Versiunile de top ofera, fara costuri suplimentare, si instalatie audio cu zece difuzoare de la celebra companie daneza B&O.

Ulterior, noua masina construita in Romania va fi disponibila la vanzare si cu diferite unitati diesel sub capota, viitorul urmand a aduce in gama Ford Puma si o cutie automata. Totodata, amatorii de senzatii tari vor avea la dispozitie, mai devreme sau mai tarziu, si o varianta de performanta cu 200 CP in compartimentul motor.

Ford Puma

Ford Puma

Ford Puma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford Puma
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2020