Noul BMW M235i Gran Coupe s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul BMW M235i Gran Coupe s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul BMW M235i Gran Coupe s-a facut de ras la testul elanului
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 52.600 de euro, automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC ofera in standard un sistem de tractiune integrala.

Anuntat oficial la finele anului trecut, primul Seria 2 Gran Coupe din istorie este oferit spre comercializare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre variantele puse de BMW la dispozitia clientilor se numara inclusiv un model de performanta, botezat M235i xDrive Gran Coupe si livrat la pachet alaturi de o formula care...

... combina un motor turbo de doi litri si aproximativ 306 cai putere, pe benzina, cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, daca mai era cumva necesara (aceasta) ultima mentiune.

Insotit de o nota de plata care se apropie de 52.600 de euro, cel putin atunci cand vine vorba despre piata auto din Romania, meniul specific automobilului proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de...

... doar 4.9 secunde (4.8 secunde in compania pachetului M Performance), potrivit primelor detalii date publicitatii, fisa cu specificatii tehnice continuand cu o viteza maxima limitata - deloc surprinzator - la 250 km/h.

Cum sta insa noul BMW M235i Gran Coupe la capitolul manevrabilitate? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, semnat de spaniolii de la KM77, care surprinde modelul de performanta cu patru portiere si alura de Coupe in actiune, la testul elanului, acolo unde si competitia s-a facut de ras.

Distribuie pe Facebook
mai multe