Noua masina cu tractiune fata de la BMW va primi un motor de 306 CP ca sa se poata bate cu Audi S3 si Mercedes A35 AMG

  • BMW publica primele informatii despre noul Seria 1
  • Modelul bavarez ofera in versiunea de top 306 CP
  • Debutul oficial este programat pentru anul acesta
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a compactei Seria 1 este asteptata sa-si faca aparitia in showroom-urile companiei de pe Batranul Continent inainte de sfarsitul lui 2019.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de opt ani, chiar la inceputul acestei decade, actuala Serie 1 de la BMW se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Povestea masinii bavareze de clasa compacta va continua insa cu un nou capitol, care ar putea debuta in toamna.

Urmatoarea generatie a modelului care concureaza impotriva unor automobile precum Audi A3 si Mercedes A-Class va renunta insa la platforma cu tractiune spate, un alt element care va disparea complet din peisaj constand in grupul de motoare cu sase cilindri in linie.

Noul BMW Seria 1 - Poze spion

Noul BMW Seria 1 - Poze spion

Viitoarea Serie 1 de la BMW nu va scapa, in schimb, de versiunea M Performance. Noua masina bavareza de clasa compacta va fi disponibila la vanzare inclusiv intr-o varianta M135i, de a carei propulsie se va ocupa motorizarea turbo de doi litri si 306 CP de pe crossover-ul X2 M35i.

Pentru a face fata concurentei formate din modele precum Audi S3 si Mercedes A35 AMG, urmatoarea generatie a automobilului de performanta se va bucura inca din echiparea standard de un sistem inteligent de tractiune integrala, menit sa ofere un maximum de aderenta.

Despre urmatoarea generatie a compactei Seria 1, BMW mai spune si ca va fi mai incapatoare decat masina pe care o inlocuieste, in special la nivelul banchetei spate. Totodata, bavarezii mai afirma ca pachetul tehnologic pus la dispozitia clientilor va cuprinde diverse sisteme de la i3.

Noul BMW Seria 1 - Poze spion

Noul BMW Seria 1 - Poze spion

Noul BMW Seria 1 - Poze spion

Noul BMW Seria 1 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Noul BMW Seria 1 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2019