Noua masina de la Alfa a debutat oficial. Cat costa in Romania

Noua masina de la Alfa a debutat oficial. Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Alfa a debutat oficial
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full LED. Plus display central cu diagonala de 10.25 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 20 de saptamani - inca de la inceputul lunii lui februarie, cea dintai generatie a gamei comercializate de Alfa sub denumirea Tonale are, de doar cateva zile, si o nota de plata. In Romania, preturile de vanzare pornesc de la 34.900 de euro si urca pana la 44.400 de euro - inainte de a pune la socoteala si costul eventualelor echipamente optionale.

In versiunea de baza, automobilul gandit pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A3, BMW X1 si Mercedes GLA ofera fie un propulsor diesel de 1.6 litri, cu 130 de cai, fie o unitate pe benzina. Cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, sistem micro-hibrid si aceeasi putere maxima de 130 CP.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Fiecare dintre cele doua variante este disponibila exclusiv in compania unei cutii cu doua pedale si dublu ambreiaj - cu sase rapoarte daca vine vorba despre modelul pe motorina si sapte trepte de viteza in cazul benzinarului mentionat si anterior, in randurile de mai sus. Livrarea valorilor se face - in ambele cazuri, catre rotile de pe puntea fata, potrivit informatiilor de pe site-ul distribuitorului oficial.

Aceeasi Alfa Tonale va mai pune la dispozitia clientilor sai, conform detaliilor oferite de importatorul local, si un motor de 1.5 litri cu tehnologie mild-hybrid, plus 160 de cai putere, insotit, la randul sau, de o transmisie DCT cu sapte rapoarte si tractiune fata. Plus cinci niveluri diferite de echipare.

Comercializata sub indicativul Super - dupa cate precizeaza conducerea companiei producatoare, cea mai accesibila configuratie a SUV-ului proiectat pentru a concura impotriva unor vehicule precum Audi A3, BMW X1 si Mercedes GLA isi va intampina cumparatorii din Romania si alaturi de faruri Full LED. Standard sunt si jantele din aliaj pe 18 inch, ceasurile de bord digitale, display-ul central de 10.25 inch.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2022