Noua masina de la Alfa a debutat oficial. Cum arata in realitate

Noua masina de la Alfa a debutat oficial. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Alfa a debutat oficial
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, mult anticipata versiune de serie a conceptului cunoscut publicului larg sub numele de Tonale a pregatit o gama de motorizari extrem de variata, cumparatorii urmand sa aiba la dispozitie puteri maxime de pana la 275 de cai - conform primelor informatii si detalii.

Anuntata in urma cu doar cateva zile, masina cu care Alfa vrea sa atraga clientii de Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin blocurile optice cu matrice de LED-uri si un design inspirat de SZ Zagato de la nivelul partii frontale, insa nici stopurile unite cu o banda iluminata - ce dispun, la randul lor, de cate trei segmente bine definite, nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Programata sa isi fara aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului curent, la un pret de vanzare necunoscut, mult anticipata versiune de serie a conceptului cunoscut publicului larg sub numele de Tonale se mai poate lauda si cu un set de praguri laterale proeminente, o capota bombata a motorului, un eleron pentru plafon si, nu in ultimul rand, jante din aliaj de pana la 20 de inch.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

De cealalta parte a portierelor - la interior, reteta specifica masinii cu care Alfa vrea sa atraga clientii de Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA cuprinde inclusiv un display color cu diagonala de 12.3 inch instalat in spatele volanului multifunctional cu un design in trei spite si utilizat, daca mai era necesara o astfel de mentiune, pentru afisarea instrumentelor de bord digitale. Un al doilea display, de aceasta data cu o diagonala de doar 10.25 inch si functie tactila, tronzeaza in centrul bordului.

Caracterizata de o lungime de circa 4.53 de metri, mult anticipata versiune de serie a conceptului cunoscut publicului larg sub numele de Tonale a mai pregatit - dupa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale, si un set de scaune cu functie de incalzite si ventilatie pentru sofer si pasagerul din dreapta, si climatizare cu reglare automata a temperaturii, si instalatie audio cu 14 boxe Harman Kardon.

Lista atractiilor principale continua cu gama de motorizari disponibila, capitol unde masina cu care Alfa vrea sa atraga clientii de Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA are de anuntat si un diesel de 1.6 litri - cu 130 de cai putere la datorie. Urmeaza, intr-o ordine aleatorie, un benzinar de 1.5 litri si 130 sau 160 CP de cai putere, cu ambele versiuni insotite de un motor electric pe 48 de volti, cu 15 kW, si o varianta PHEV ce promite sa livreze pana la 275 de cai putere si un 0 - 100 km/h in 6.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Alfa Romeo Tonale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2022