Noua masina de la Alfa debuteaza luna viitoare. Italienii au publicat acum ultimele detalii oficiale

Noua masina de la Alfa debuteaza luna viitoare. Italienii au publicat acum ultimele detalii oficiale
  • Noua masina de la Alfa debuteaza luna viitoare
  • Italienii au publicat acum ultimele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor putea bifa inclusiv un sistem de propulsie plug-in hybrid, potrivit celor mai recente informatii neoficiale.

Deconspirata de trei fotografii scapate, acum mai bine de doi ani si jumatate, pe internet, noua Alfa Romeo Tonale se apropie cu pasi mari de mult anticipata sa premiera mondiala. Conform celor mai recente detalii oferite de conducerea marcii italiene, respectiva masina va debuta oficial peste mai putin de doua saptamani, in ziua de 8 februarie, in cadrul evenimentului on-line botezat La Metamorphosis.

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Fisa cu specificatii tehnice nu ramane, in continuare, decat un mister, insa anumite voci sugereaza ca printre optiunile disponibile sub capota se va regasi si un sistem de propulsie plug-in hybrid, de provenienta Jeep Compass 4xe.

Aceeasi Alfa Romeo Tonale ar mai trebui sa puna la dispozitia cumparatorilor si o serie de optiuni pe benzina si motorina, cu sau fara tehnologie MHEV. Versiunea de baza a respectivei masini va veni, potrivit celor mai recente informatii neoficiale, cu intreaga putere livrata exclusiv rotilor fata, pe cand varianta de top este asteptata sa beneficieze, in standard, si de tractiune integrala, daca mai trebuia precizat.

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X2 si Range Rover Evoque, reteta italienilor este livrata alaturi de un design agresiv la exterior, in timp ce meniul de la interior reprezinta, la randul sau, doar o necunoscuta.

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2022