Noua masina de la Audi a debutat oficial. Nemtii nu ofera nici macar un singur motor diesel. Cat costa

Noua masina de la Audi a debutat oficial. Nemtii nu ofera nici macar un singur motor diesel. Cat costa
  • Noua masina de la Audi a debutat oficial
  • Nemtii nu ofera nici macar un singur motor diesel
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv ceasuri de bord digitale. Plus o instalatie audio compusa dintr-un numar de sase boxe.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru saptamani - la jumatatea lui lunii mai, prima generatie a masinii comercializate de compania germana Audi sub numele de A1 allstreet are, incepand de azi, si un pret de pornire. Programata sa isi faca aparitia in showroom-uri - la vanzare, pana la sfarsitul anului 2022, aceasta isi va intampina clientii alaturi de o nota de plata de minim 23.200 de euro, aparent.

Audi A1 allstreet

Audi A1 allstreet

Cunoscuta sub indicativul 25 TFSI, versiunea de baza combina un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie si capacitatea de numai 999 de centimetri cubi, sinonima cu un total de circa 95 de cai, plus 175 de Newton-Metri, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, cu o cutie manuala cu cinci trepte de viteza. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va dura aproximativ 11.5 secunde, potrivit producatorului cu sediul in Ingolstadt.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari standard, aceeasi reteta botezata A1 allstreet 25 TFSI cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 16 inch si climatizare cu comenzi - din nou, manuale. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite - a tinut sa anunte Audi, si ceasurile de bord digitale, instalatia audio compusa dintr-un numar de sase boxe, pilotul automat, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Audi A1 allstreetAudi A1 allstreet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Audi A1 allstreet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2022