Noua masina de la Audi are un compresor electric pentru ZERO LAG

Noua masina de la Audi are un compresor electric pentru ZERO LAG
  • Audi anunta primele detalii ale noului SQ5 TDI
  • Propulsia e asigurata de un V6 cu 347 CP
  • Crossover-ul german atinge 100 km/h in 5.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Fisa cu specificatii tehnice a crossoverului SQ5 TDI include o putere maxima de 347 CP, un cuplu motor de 700 Nm si, nu in ultimul rand, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.1 secunde.

Anuntata cu surle si trambite inca de la sfarsitul anului 2016, cea de-a doua generatie a modelului Audi Q5 va fi disponibila la vanzare, din vara, intr-o noua versiune de motorizare.

Insotita de o unitate V6 diesel, care lucreaza alaturi de un compresor electric si o turbina conventionala pentru un maximum de performanta, varianta SQ5 TDI este asteptata in showroom-uri alaturi de o putere maxima de 347 CP.

Fisa tehnica a crossover-ului german este completata de o cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h se realizeaza in doar 5.1 secunde.

Viteza maxima a noului Audi SQ5 TDI este limitata, deloc surprinzator, la 250 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 6.6 si 6.8 litri la 100 km, potrivit primelor informatii oficiale, publicate in cursul zilei de azi.

Exceptand motorizarea de top, cea de-a doua versiune de performanta a crossover-ului german se mai poate lauda si cu discuri de franare supradimensionate, plus suspensie modificata.

Meniul propus de noua varianta Audi SQ5 TDI continua cu spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de sportivitate, jante cu design unic si diametrul de pana la 21 de inch sau volan cu parte inferioara plata, de exemplu.

Ca si celelalte modele de ultima generatie din gama companiei germane, crossover-ul cu o unitate V6 diesel de 347 CP sub capota poate fi comandat alaturi de numeroase tehnologii de ultima ora.

Un display central de 8.3 inch, celebrele instrumente de bord Audi virtual cockpit ori sistemul audio de la Bang & Olufsen sunt numai cateva dintre echipamentele ce insotesc noul SQ5 TDI - fie in standard, fie in mod optional.

Audi SQ5 diesel

Audi SQ5 diesel

Audi SQ5 diesel

Audi SQ5 diesel

Audi SQ5 diesel

Audi SQ5 diesel

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Audi SQ5 diesel
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2019