Noua masina de la BMW e LUX TOTAL. Farurile cu Full-LED si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD

Noua masina de la BMW e LUX TOTAL. Farurile cu Full-LED si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD
  • Noua masina de la BMW e LUX TOTAL
  • Farurile cu Full-LED si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch. Sau displayul curbat, impartit in doua zone diferite de lucru, cu diagonala de 12.3, respectiv 14.9 inch.

Ultima jumatate a lunii lui martie marcheaza debutul unui nou produs marca BMW, divizia din India a celebrului constructor bavarez de automobile anuntand, in prima parte a saptamanii curente, lansarea unei versiuni imbunatatite a modelului Seria 3 Gran Limousine. Disponibil la preturi incepand de la echivalentul unei sume de circa 65.000 de euro, autoturismul in cauza se remarca printr-un design familiar, atat la nivelul departamentului exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, la interior, ce are ca sursa de inspiratie varianta destinata publicului de pe Batranul Continent.

BMW Seria 3 Gran Limousine Facelift

In ciuda nenumaratelor upgradeuri de ordin stilistic, gama de motorizari a reusit sa scape, mai mult ori mai putin surprinzator, complet neatinsa, astfel ca propulsia va fi asigurata in continuare de doua unitati cu cate patru cilindri si o capacitate de doi litri: un benzinar de 258 de cai, respectiv un diesel cu puterea de 190 CP. Acestora li se alatura o cutie in opt trepte, cu doua pedale.

Reteta proaspat anuntatului Seria 3 Gran Limousine Facelift culmineaza cu o dotare standard extrem de generoasa, printre multiplele echipamente oferite fara costuri suplimentare reusind sa isi faca loc si o pereche de faruri Full-LED. Impresionantul meniu cuprinde inclusiv un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, o tapiterie realizata din piele Vernasca, ornamente confectionate din aluminiu, scaune fata cu actionare electrica, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe trei zone, o instalatie audio cu 16 boxe Harman Kardon, bancheta spate rabatabila.

BMW Seria 3 Gran Limousine Facelift

BMW Seria 3 Gran Limousine Facelift

BMW Seria 3 Gran Limousine Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW Seria 3 Gran Limousine Facelift
mai multe