Noua masina de la BMW e nebunie curata: are un display de 31.3 inch care coboara din plafon la simpla apasare a unui buton!

Noua masina de la BMW e nebunie curata: are un display de 31.3 inch care coboara din plafon la simpla apasare a unui buton!
  • Noua masina de la BMW e nebunie curata
  • Are un display de 31.3 inch care coboara din plafon la simpla apasare a unui buton!
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici instalatia audio de inalita fidelitate, de la Bowers & Wilkins. Sau sistemul de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui mai, cea de-a opta generatie a legendarului Seria 5 se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de BMW la dispozitia cumparatorilor isi va face loc - in curand, si o varianta EWB, cu ampatament marit, noua berlina a bavarezilor remarcandu-se numaidecat prin 5-ul iluminat de la montantilor spate.

BMW Seria 5 EWB

Comercializat exclusiv pe piata din China, la un pret de pornire care nu reprezinta - la momentul de fata, decat un mister urias, impozantul sedan pluseaza cu un ecran 8K retractabil, de aproape 80 de centimetri. Acestuia i se alatura - mai mult ori mai putin surprinzator, o instalatie audio de inalita fidelitate, de la Bowers & Wilkins, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, elemente confectionate din piele perforata partial, detalii realizate sub forma de carouri, plus volan si scaune multifunctionale.

In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta ramane, la randul sau, doar o mare necunoscuta, un comunicat de presa dezvaluind, ce este drept, ca noul Seria 5 EWB va fi disponibil, spre bucuria clientilor, alaturi de o larga varietate de propulsoare - unele termice, altele suta la suta electrice. Specificatiile exacte - precum caii putere, timpul specific sprintului 0 - 100 km/h si valoarea caracteristica vitezei de top, vor fi anuntate ulterior.

BMW Seria 5 EWB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW Seria 5 EWB
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2023