Noua masina de la Citroen nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. E diferita de tot ce exista pe piata

Noua masina de la Citroen nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. E diferita de tot ce exista pe piata
  • Citroen prezinta noul DS3 Crossback
  • Automobilul francez e diferit de tot ce exista
  • Modelul ofera si o versiune electrica
Distribuie pe Facebook

Tema indrazneata de la nivelul caroseriei este insotita de un interior cel putin la fel de interesant, plus o gama de motorizari plina de surprize - care anunta inclusiv disponibilitatea unui sistem de propulsie complet electric.

La sfarsitul acestei saptamani, divizia de lux a companiei Citroen a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului DS3 Crossback, crossover-ul de clasa compacta si origine franceza reusind sa surprinda o lume intreaga cu design-ul sau complet atipic.

Nu doar modul in care a fost desenata caroseria in cinci portiere a facut valva, un efect similar starnind inclusiv aspectul interior - care, la randul lui, nu seamana cu nimic din ce exista in prezent pe piata, nici in segmentul premium, nici printre modelele de volum.

DS3 Crossback

DS3 Crossback

Scurt si direct la subiect, printre punctele principale de atractie ale noului DS3 Crossback se numara inclusiv farurile cu matrice de LED-uri, luminile de zi montate pe verticala, dar si elementul de caroserie similar unui val, care se incheie in dreptul montantului B.

In acelasi timp, noul crossover de clasa compacta al companiei franceze mai propune si manere exterioare in stil Range Rover Velar, plus numeroase detalii interioare stilizate sub forma unor carouri - inclusiv comenzile si gurile de ventilatie ale climatizarii.

Ceasurile digitale ascunse in spatele volanului cu parte inferioara plata, display-ul central de 10.3 inch sau sistemul audio cu 12 difuzoare completeaza lista cu ingrediente magice a retetei pe care divizia de lux a Citroen o va vinde sub denumirea DS3 Crossback.

Potrivit informatiilor de la momentul de fata, aceasta va putea fi servita alaturi de o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, proaspat lansatul crossover de clasa compacta al companiei franceze anuntand inclusiv disponibilitatea unei versiuni electrice.

Este vorba despre modelul DS3 Crossback E-Tense, care combina un motor de 136 CP cu o baterie de 50 kWh, rezultand astfel atat un sprint de la 0 la 100 km/h in 8.7 secunde, cat si o autonomie de peste 300 de kilometri - calculata dupa noua procedura WLTP.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto International de la Paris din perioada 4 - 14 octombrie, ineditul crossover de clasa compacta si origine franceza este programat sa ajunga pe strazi abia in 2019.

DS3 Crossback

DS3 Crossback

DS3 Crossback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze DS3 Crossback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2018