Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate si faruri Full LED
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din 12 difuzoare. Ce poarta semnatura specialistilor companiei Bose.

Ultima parte a anului 2022 marcheaza debutul unui nou autoturism marca Honda, celebrul producator japonez publicand - in cursul zilei de marti, primele fotografii si informatii oficiale cu privire la cea de-a patra generatie a gamei comercializate sub numele de Pilot. Oferit in schimbul unei sume care porneste de la 39.150 de dolari, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, respectivul SUV se bucura exclusiv de serviciile unui propulsor aspirat cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri - pe benzina, proiectat pentru a livra persoanei de la volan 285 de cai putere.

Noua Honda Pilot

Noua Honda Pilot

Lista ingredientelor caracteristice fisei cu specificatii de ordin tehnic continua, dupa cate au tinut asiaticii sa mentioneze, cu o transmisie automata cu zece rapoarte si - optional, un sistem de tractiune integrala. clientii automobilului in cauza urmand a beneficia inclusiv de sapte moduri de rulare. Botezate - prespunand ca mai trebuia precizat, Normal, Econ, Sport, Trail, Snow, Sand, Tow.

Acompaniata de o lungime de peste cinci metri si un ampatament sinonim cu 2.890 de milimetri, noua generatie Pilot promite sa impresioneze - mai mult ori mai putin surprinzator, prin echipamentele disponibile, cumparatorii putand opta si pentru o pereche de faruri Full-LED. Printre dotarile demne de adus in discutie se numara si un set de jante din aliaj cu un diametru de 20 de inch, o trapa panoramica, scaune ventilata, bancheta cu functie de incalzire, o tapiterie din piele, instalatie audio de inalta fidelitate - cu 12 difuzoare Bose, climatizare cu reglare pe trei zone.

Noua Honda Pilot

Noua Honda Pilot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noua Honda Pilot
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2022