Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED. Cat costa

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED. Cat costa
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate si faruri Full LED
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre un benzinar turbo de 1.5 litri, cu 192 de cai, si un sistem de propulsie hibrid. Sinonim cu o putere maxima de 204 CP.

Dezvelita publicului larg cu mai putin de-o saptamana in urma - chiar la finalul lunii curente, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate sub numele de Accord are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 27.295 de dolari este - mai precis, suma minima pe care clientii noii berline o vor avea de achitat, versiunea de baza bucurandu-se exclusiv de serviciile unei motorizari turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.498 de centimetri cubi. Insotita de o cutie CVT, respectiva unitate - pe benzina, ar trebui sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 192 de cai.

Honda Accord

Lista cu optiuni continua - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, cu o varianta Hybrid, ce combina un benzinar aspirat de 2.0 litri, la randul sau cu patru pistoane, cu doua motoare electrice pentru o putere de 204 CP. Atat consumul de carburant, cat si timpul specific probei 0 - 100 km/h raman - in ambele cazuri, un mare mister, pentru moment.

Reteta caracteristica noii Honda Accord se incheie cu un numar de sase niveluri de echipare - denumite LX, EX, Sport, EX-L, Sport-L si, nu in ultimul rand, Touring. In functie de optiunea aleasa, reteta standard ar trebui sa cuprinda - mai mult ori mai putin surprinzator, inclusiv o pereche de faruri cu tehnologie Full LED, dar si un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch. Din peisaj nu vor lipsi insa - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici scaunele fata cu functie de ventilatie, banchetate spate cu incalzire, instrumentele de bord digitale, difuzoarele Bose etc.

Honda Accord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Honda Accord
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2023