Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Hyundai publica primele imagini si detalii ale noului Grandeur Facelift
  • Modelul sud-coreean vine cu un design radical modificat si pana la 304 CP
  • Pachetul cu dotari disponibile cuprinde inclusiv trei display-uri color
Distribuie pe Facebook

Blocurile optice cu tehnologie LED, scaunele fata cu functie de ventilatie, dar si instalatia audio cu 12 difuzoare de la JBL sunt doar cateva dintre dotarile premium oferite de versiunea imbunatatita a modelului Grandeur.

Anuntata cu surle si trambite in toamna anului 2016, cea de-a sasea generatie a modelului Grandeur a primit zilele acestea un prim facelift. Disponibila deja la comanda in Coreea de Sud, noua masina de lux de la Hyundai propune o parte frontala modificata radical, cu farurile integrate in design-ul grilei radiatorului.

Numeroase schimbari au fost operate inclusiv in partea din spate a caroseriei cu patru portiere, primele fotografii oficiale scotand la iveala stopuri revizuite si unite de o banda iluminata.

Hyundai Grandeur Facelift

Lista imbunatatirilor majore continua la interior, acolo unde clientii vor avea la dispozitie numeroase dotari premium. Printre acestea si o tapiterie din piele in doua culori, instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de 12.3 inch, plus scaune fata ventilate si chiar un sistem audio de la celebra marca JBL.

Totodata, din meniu nu lipsesc nici blocurile optice cu tehnologie LED, afisajul pe parbriz, jantele din aliaj de pana la 19", trapa panoramica sau climatizarea automata cu ecran tactil.

Sub capota, proaspat (re)lansatul Hyundai Grandeur este oferit fie alaturi de un propulsor V6 de 3.3 litri si 294 CP, fie in compania unui motor I4 de 2.5 litri si 304 CP. Celor doua unitati noi-noute li se alatura o motorizare de trei litri ce poate rula pe GPL, dar si o varianta hibrida cu un benzinar de 2.4 litri in prim-plan.

Hyundai Grandeur Facelift

Hyundai Grandeur Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Hyundai Grandeur Facelift
mai multe