Noua masina de la Hyundai face Passat-ul sa para din secolul trecut. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Hyundai face Passat-ul sa para din secolul trecut. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai recenta generatie a celebrei Hyundai Sonata a debutat in 2019
  • Noua masina vine cu un design remarcabil si sisteme tehnologii moderne
  • Gama de motorizari va oferi initial doar doua unitati I4 pe benzina
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare la preturi care incep de la putin peste 23.000 de dolari, cea mai recenta generatie a celebrei Sonata se poate lauda inclusiv cu un sistem Remote Smart Parking Assist, care permite parcarea... din telecomanda.

Introdusa pe piata in cursul anului 2019, cea mai recenta generatie a celebrei Hyundai Sonata este genul de masina care stie (cu siguranta) cum sa impresioneze. Seria atractiilor principale debuteaza cu partea din fata a caroseriei, acolo unde grila supradimensionata a radiatorului si design-ul inedit al blocurilor optice - cu luminile de zi care "urca" pe capota motorului, urmeaza sa atraga atentia tuturor.

Linia alungita a plafonului, care "atrage" dupa sine o silueta tipica unui fastback, dar si banda de LED-uri care face legatura intre stopurile stilizate sub forma literei L completeaza seria "curiozitatilor" exterioare, alaturi de diferite suprafete atipice de la nivelul profilului lateral.

In ceea ce priveste departamentul interior, noua Hyundai Sonata mizeaza pe o configuratie cu doua display-uri in partea superioara a plansei de bord, dintre care unul destinat modernelor instrumente de bord digitale. Echiparea disponibila cuprinde inclusiv volan incalzit, scaune ventilate, plus incarcare wireless a telefonului mobil sau instalatie audio cu difuzoare de la celebra companie Bose.

Totodata, aceeasi masina se mai poate lauda si cu un sistem Remote Smart Parking Assist, care permite parcarea... din telecomanda, dar si cu o aplicatie Digital Key, prin intermediul careia anumite functii pot fi controlate prin intermediul smartphone-ului, evident.

Sub capota, cea mai recenta generatie a celebrei Hyundai Sonata ofera, la momentul de fata, doar doua motorizari mari si late - ambele pe benzina. Mai exact, clientii vor avea de ales intre un propulsor aspirat cu capacitatea cilindrica de 2.5 litri si puterea maxima de 191 de cai si o unitate turbo de "numai" 1.6 litri, a carei fisa cu specificatii tehnice promite un total de aproximativ 180 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2020