Noua masina de la Mazda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri adaptive cu LED

Noua masina de la Mazda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri adaptive cu LED
  • Noua masina de la Mazda e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate si faruri adaptive cu LED
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o tapiterie din piele fina. Plus bancheta cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani, inca de la finalul verii lui 2012, cea mai recenta generatie a celebrei game vandute de Mazda sub denumirea de Mazda6 isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de asiatici la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o aroma disponibila sub numele de Mazda6 20th Anniversary Edition, respectiva reteta debutand cu o caroserie finisata in Artisan Red ori Rhodium White.

Mazda6 20th Anniversary Edition

Lista atractiilor exterioare continua cu o pereche de faruri adaptive cu LED, plus un set de jante supradimensionate din aliaj, pe cand meniul specific departamentului interior cuprinde inclusiv un ecran central de dimensiuni generoase. Nu lipsesc - de asemenea, din cabina, nici scaunele fata cu functie de ventilatie, bancheta spate cu incalzire, tapiteria din piele Nappa ori climatizarea cu reglare automata.

In ceea ce priveste pachetul tehnic, noua varianta Mazda6 20th Anniversary Edition mizeaza pe serviciile unui propulsor diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.2 litri, proiectat pentru a livra persoanei din spatele volanului cu trei spite undeva in jurul a 200 de cai putere. Brosura caracteristica versiunii in cauza anunta, printre altele, si un cuplu de aproximativ 450 de Newton-Metri, o transmisie in sase trepte, cu un numar de doar doua pedale, sistem de tractiune fata sau integrala.

Mazda6 20th Anniversary Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Mazda6 20th Anniversary Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2022