Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motoare cu sase cilindri in linie, tractiune spate si 327 de cai in versiunea de top. Cum arata in realitate

Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motoare cu sase cilindri in linie, tractiune spate si 327 de cai in versiunea de top. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mazda e nebunie curata
  • Are motoare cu sase cilindri in linie, tractiune spate si 327 de cai in versiunea de top
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici instrumentele de bord digitale, display-ul central cu diagonala de 12.3 inch sau difuzoarele ce poarta semnatura specialistilor de la Bose.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, la inceputul lunii martie, noua masina de la Mazda stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior, prima generatie a gamei oferite sub denumirea de CX-60 iese numaidecat in evidenta prin luminile de zi ce strapung marginile grilei uriase a radiatorului, insa nici prizele verticale de la nivelul spoilerului fata, aripile laterale atent sculptate sau blocurile optice posterioare alungite nu vor trece neobservate.

Mazda CX-60

Mazda CX-60

La interior - de cealalta parte a portierelor, clientii vor putea experimenta o selectie atent aleasa de materiale textile japoneze, piele Nappa si, nu in ultimul rand, lemn de artar, acestora alaturandu-li-se, dupa cum precizam si anterior, instrumente de bord digitale, un display central cu diagonala de 12.3 inch si, totodata, difuzoarele ce poarta semnatura specialistilor de la Bose.

Construita pe o platforma cu tractiune spate - extrem de important de mentionat, noua masina de la Mazda masoara 4.745 de milimetri in lungime, pe cand valorile specifice latimii, inaltimii si ampatamentului numara 1.89 metri, 1.680 de milimetri si 2.87 metri. Prima generatie a gamei oferite sub denumirea de CX-60 mai are de anuntat - printre altele, si o gama de motorizari ce aduce in prim plan doua unitati cu sase cilindri in linie si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti.

Marca japoneza a mai pregatit - pe langa benzinarul de 3.0 litri si propulsorul diesel cu o capacitate de 3.3 litri enumerate in randurile de mai sus, si o varianta plug-in hybrid, aceasta combinand un benzinar cu numai patru pistoane, de 2.5 litri, si un motor electric pentru un total de 327 de cai livrat ambelor punti si sinonim cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 5.8 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Mazda CX-60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2022