Noua masina de la Mercedes AMG ia cu asalt Salonul Auto de la Paris. Vine sa fure din clientii lui GOLF R

Noua masina de la Mercedes AMG ia cu asalt Salonul Auto de la Paris. Vine sa fure din clientii lui GOLF R
  • Noul A35 AMG a debutat la Paris
  • Motorul turbo dezvolta 306 cai putere
  • Va fi lansat pe piata la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Noul Mercedes-AMG A35 a debutat in fata jurnalistilor stransi cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Paris. Rivalul lui Volkswagen Golf R si Audi S3 poate fi admirat in carne si oase la standul brand-ului german din capitala Frantei.

Constructorul din Stuttgart a lansat noua generatie A-Class in luna februarie, in cadrul unui eveniment privat organizat la Amsterdam. Debutul oficial a avut loc cateva saptamani mai tarziu, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva iar vanzarile au demarat numaidecat.

Mercedes-AMG A35

Acum, noul A-Class a primit si o versiune de performanta semnata de divizia AMG, care sa faca ravagii in segmentul hot-hatch-urilor compacte. Este vorba despre A35 AMG, care poate fi studiat pentru prima data in carne si oase de catre publicul larg la Salonul Auto de la Paris.

Mercedes-AMG A35

Ies imediat in evidenta elementele de design foarte agresive, jantele spitate supradimensionate, aripa spate uriasa, difuzorul de aer, sistemul de evacuare cu doua terminatii si vopseaua exterioara albastra cu accente argintii.

Mercedes-AMG A35

De la interior nu lipsesc scaunele sport sau noul bord digital si sistem de infotainment MBUX, cu doua display-uri generoase atat pentru instrumentarul de bord cat si pentru sistemul multimedia. Volanul sport, tesit in partea inferioara vine cu cateva noutati introduse de noul AMG GT-4 Door, inclusiv cu selectorul care ii permite soferului sa comute intre modurile de rulare Comfort, Sport, Sport+, Individual si Slippery.

Mercedes-AMG A35

Insa noul Mercedes-AMG A35 nu este, asa cum ar spune unii, "all show and no go". Sub capota hot-hatch-ului german regasim o unitate turbo de 2.0 litri, care livreaza ambelor punti 306 cai putere si 400 Nm cuplu. Cu o transmisie automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, masina atinge 100 de km/h in 4.7 secunde si are o viteza maxima de 250 de km/h.

Mercedes-AMG A35

Constructorul german de automobile tine secret pretul noului model de performanta, dar il vom afla cu siguranta in lunile urmatoare, avand in vedere ca primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-urile din vestul Europei incepand cu luna ianuarie 2019.

Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes-AMG A35
mai multe