Noua masina de la Nissan e diferita de tot ce exista acum pe piata. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Nissan e diferita de tot ce exista acum pe piata. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Nissan publica o noua galerie foto cu cea de-a doua generatie a celebrului Juke
  • Crossover-ul japonezilor vine in continuare cu un design atipic, plus dimensiuni mai mari
  • Singura motorizare oferita la momentul lansarii este un benzinar turbo de 117 CP
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul acestui an, au promis oficialii companiei japoneze.

Lansata pe piata in urma cu aproape o decada, chiar in primavara anului 2010, generatia cu numarul unu a crossover-ului compact Nissan Juke a reprezentat un mare succes comercial. Acesta este, evident, si motivul pentru care...

... compania japoneza a venit, de curand, cu un nou model - caracterizat la randul lui de un design diferit de tot ce exista in industrie.

Totodata, cea mai recenta reiteratie a celebrului Nissan Juke se mai poate lauda si cu o crestere in dimensiuni, plus imbunatatiri majore la nivel tehnologic. In schimb, daca vine vorba despre gama de motorizari disponibila, ei bine...

... clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca, pentru inceput, numai cu o singura unitate: un benzinar cu trei cilindri, de un litru si 117 CP.

Compania japoneza a anuntat ca mai multe optiuni vor fi oferite in viitor, insa niciuna dintre acestea nu va face parte din familia de motoare dCi. In schimb, cumparatorii vor putea opta pentru un sistem de propulsie hibrid.

Dupa cum precizam si anterior, primele exemplare ale noului Nissan Juke vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul anului in curs.

Generatia cu numarul doi a celebrului crossover compact promite 11 nuante diferite de caroserie, trei finisari pentru plafon, dar si jante de pana la 19 inch. In cabina, principalul element de atractie il reprezinta sistemul audio...

... de la Bose, care propune un total de opt difuzoare - dintre care doua montate in tetierele scaune fata, asa cum reiese si din imagini.

Nissan Juke - Galerie Foto

Nissan Juke - Galerie Foto

Nissan Juke - Galerie Foto

Nissan Juke - Galerie Foto

Nissan Juke - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (141) Poze Nissan Juke - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2019