Noua masina de la Renault e LUX TOTAL. Tapiteria din piele si display-ul de 9.3 inch SUNT STANDARD

Noua masina de la Renault e LUX TOTAL. Tapiteria din piele si display-ul de 9.3 inch SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Renault e LUX TOTAL
  • Tapiteria din piele si display-ul de 9.3 inch SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici setul de jante pe 18 inch sau incarcarea wireless atelefonului mobil - de exemplu.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate - la inceputul verii lui 2019, actuala generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Captur este disponibila - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Renault la dispozitia cumparatorilor se numara - mai nou, si o varianta botezata Rive Gauche, ce se vinde la preturi de la 24.490 de lire sterline.

Renault Captur Rive Gauche

Renault Captur Rive Gauche

Oferita sub forma unei editii limitate la doar 800 de unitati, respectiva reteta vine si cu o caroserie finisata in doua culori, cu un set de jante din aliaj finisate in negru si insotite de un diametru generos - de 18 inch, cu tapiterie specifica, realizata dintr-o combinatie de piele si material textil si display central de 9.3 inch.

Aceeasi masina comercializata de Renault sub numele de Captur Rive Gauche se va mai putea lauda - printre altele, si cu climatizare automata, cu incarcare wireless a telefonului mobil, cu iluminare ambientala - in opt culori, cu senzori de parcare fata si spate, cu camera video pentru marsarier si diferite tehnologii de siguranta activa. Precum asistent pentru pastrarea benzii de rulare - si nu numai.

Sub capota, cumparatorii respectivei editii limitate vor avea de ales - aparent, intre o versiune TCe 90 caracterizata de un propulsor turbo cu trei cilindri, de un litru si 90 de cai putere, si o varianta E-Tech Hybrid 145 ce combina o unitate aspirata cu patru pistoane si un motor electric pentru 145 de cai putere.

Renault Captur Rive Gauche

Renault Captur Rive Gauche

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Renault Captur Rive Gauche
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2022