Noua masina de la SEAT i-a uimit pe toti. E mai sigura chiar si decat un Mercedes G-Class

Noua masina de la SEAT i-a uimit pe toti. E mai sigura chiar si decat un Mercedes G-Class
  • Noua masina de la SEAT a primit cinci stele la testele Euro NCAP
  • Prestatia la proba Protectia Adultilor a primit 97%
  • Concluzia finala: Tarraco a fost mai sigur decat G-Class
Distribuie pe Facebook

Prestanta proaspat lansatului Tarraco la proba care testeaza nivelul de protectie oferit pasagerilor adulti a fost notata cu 37.1 puncte, ceea ce echivaleaza cu un procentaj de 97%.

Anuntata chiar la sfarsitul anului trecut, in cadrul Salonului Auto International de la Paris, cea mai noua creatie de la SEAT marcheaza mai multe premiere pentru istoria companiei spaniole, in prezent parte a Grupului Volkswagen.

Construita pe platforma cu tractiune fata MQB si comercializata sub denumirea Tarraco, masina ibericilor vine cu pana la trei randuri de scaune si sapte locuri, control prin gesturi, plus o eticheta Made in Wolfsburg, la fabrica VW.

Pentru clientii mai greu de convins, cea mai noua creatie de la SEAT se poate lauda de-acum incolo inclusiv cu nivelul de siguranta oferit, care depaseste performantele obtinute de proaspat (re)lansatul Mercedes G-Class.

Sa o luma insa cu masina germana - la testele Euro NCAP, aceasta a obtinut cinci stele: 34.6 pct (90%) la Protectia Adultilor, 40.8 pct (83%) la Protectia Copiiilor, 37.5 pct (78%) la Protectia Pietonilor, 9.4 pct (72%) la Siguranta Asistata.

Cea mai noua creatie de la SEAT, Tarraco a fost notat la randul lui cu cinci stele, dar cu 37.1 pct (97%) la Protectia Adultilor, 41.6 pct (84%) la Protectia Copiiilor, 38.0 pct (79%) la Protectia Pietonilor, 10.3 pct (79%) la Siguranta Asistata.

Rezultatele in cauza propulseaza masina spaniola pe o pozitie fruntasa intr-un top al automobilelor sigure, aceasta depasind inclusiv nume precum BMW X5, Jaguar I-Pace, Volkswagen Touareg sau chiar duo-ul format din Volvo S60 si V60.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2019