Noua masina de la Skoda are scaune ca de RS5 Coupe. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Skoda are scaune ca de RS5 Coupe. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Skoda publica noi imagini teaser cu Kodiaq RS
  • Varianta de performanta are scaune din piele si alcantara
  • Cusaturile sunt realizate sub forma de carouri
Distribuie pe Facebook

Inceputul acestei saptamani vine cu primele imagini din interiorul noului Kodiaq RS. Versiunea de performanta a SUV-ului ceh scoate la iveala scaune cu accente de alcantara si cusaturi sub forma de carouri.

La exact sapte zile distanta de la anuntul potrivit caruia echiparea standard a noului Kodiaq RS va cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 20 de inch, Skoda publica marti informatii suplimentare despre versiunea de performanta a SUV-ului construit pe aceeasi platforma MQB precum Volkswagen Tiguan si SEAT Ateca.

Intr-o alta ordine de idei, modelul programat sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto organizat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie va avea parte de un interior pe masura exteriorului, cu un volan multifunctional in trei spite, mai multe detalii contrastante si, nu in ultimul rand, pedalier din otel inoxidabil.

Cea mai interesanta parte legata de cabina noului Kodiaq RS o reprezinta insa scaunele, versiunea de performanta a SUV-ului construit pe aceeasi platforma MQB precum Volkswagen Tiguan si SEAT Ateca urmand a adopta o configuratie a la Audi RS5 Coupe, cu accente de alcantara si cusaturi sub forma de carouri.

Totodata, modelul programat sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto organizat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie va primi si o serie de elemente care imita fibra de carbon, carora li se vor alatura un alai format din diverse tehnologii de ultima ora - printre care si instrumente de bord digitale.

Sub capota, versiunea de performanta a SUV-ului construit pe aceeasi platforma MQB precum Volkswagen Tiguan si SEAT Ateca va primi cea mai potenta motorizare diesel din istoria companiei Skoda, un 2.0 TDI cu doua turbine si undeva in jurul a 240 CP. Tractiunea integrala va fi standard pe noul Kodiaq RS.

Skoda Kodiaq RS - Poze interior

Skoda Kodiaq RS - Poze interior

Skoda Kodiaq RS - Poze interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2018