Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor BOXER de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor BOXER de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor BOXER de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la aproape 25.000 de dolari, respectivul SUV de clasa compacta pluseaza cu un sistem audio de inalta fidelitate - care poarta semnatura specialistilor de la Harman Kardon.

Ultima parte a lunii februarie marcheaza premiera unui nou produs marca Subaru, celebra companie japoneza publicand, la finalul acestei saptamani, primele imagini si detalii cu privire la cea de-a treia generatie a gamei Crosstrek. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, din primavara anului 2023, chiar pe parcursul urmatoarelor zile, modelul cu o garda la sol de circa 22 de centimetri iese in evidenta, la nivelul departamentului exterior, printr-un design robust, cu accente de plastic de culoare neagra, pe cand interiorul emana un aer high-tech, multumita display-ului central cu diagonala de 11.6 inch.

Subaru Crosstrek

Asamblat pe platforma SGP, meniul caracteristic automobilului cu pricina continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o doza extra, de aproximativ zece procente, de rigiditate torsionala - lista elementelor demne de mentionat cuprinzand inclusiv faruri adaptive, cu LED, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, o instalatie audio de inalta fidelitate, care poarta semnatura specialistilor de la Harman Kardon, dar si o tapiterie cu insertii finisate intr-o nuanta de portocaliu, scaune multifunctionale, cu actionare electrica sau climatizare cu reglare automata.

Sub capota, noul Crosstrek isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de doua unitati Boxer, marea batalie urmand a se da intre un propulsor de 2.0 litri, sinonim cu 152 de cai putere, si o motorizare de 2.5 litri, proiectata pentru a livra persoanei prezente la volan undeva in jurul a 182 CP. Indiferent de solutia de sub capota, insa si de nivelul de dotare selectat, cu echiparile puse la dispozitia viitorilor clienti fiind Base, Premium, Limited, Sport, sistemul inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, nu lipseste, extrem de important de precizat, din cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic; ba dimpotriva.

Subaru Crosstrek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Subaru Crosstrek
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2023