Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor Boxer de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un sistem inteligent de tractiune integrala. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Harman Kardon.

Ultima parte a lunii aprilie marcheaza debutul unui nou autoturism marca Subaru, conducerea celebrului producator japonez de automobile publicand - la jumatatea saptamanii curente, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Crosstrek Wilderness. Comercializat la preturi care pornesc de la o suma de 31.995 de dolari, respectivul SUV se remarca printr-un design robust - pus in valoare de elementele din plastic de culoare neagra de la nivelul caroseriei.

Subaru Crosstrek Wilderness

In cabina - de partea cealalta a portierelor, reteta specifica vehiculului cu o garda la sol de aproximativ 23.6 centimetri cuprinde inclusiv scaune incalzite, plus bancheta rabatabila fractionat. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici detaliile finisate intr-o nuanta contrastanta de auriu, ecranul central cu o diagonala de 11.6 inch, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, sistemul audio premium, compus din zece difuzoare, marca Harman Kardon.

Daca vine vorba, in schimb, despre meniul caracteristic departamentului mecanic, noul Crosstrek Wilderness se bucura, printre altele, si de prezenta unui propulsor Boxer de 2.5 litri - cu patru cilindri, pe benzina. Oferit alaturi de o cutie cu variatie continua, agregatul cu pricina - mentionat anterior, livreaza ambelor punti, inutil de precizat, undeva in jurul a 182 de cai putere, unica performanta anuntata constand in capacitatea de tractare, de circa 1.587 de kilograme.

Subaru Crosstrek Wilderness

Subaru Crosstrek Wilderness

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Subaru Crosstrek Wilderness
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2023