Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Scaunele ventilate si instalatia audio de la JBL SUNT STANDARD. Cat costa

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Scaunele ventilate si instalatia audio de la JBL SUNT STANDARD. Cat costa
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Scaunele ventilate si instalatia audio de la JBL SUNT STANDARD
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 340 de cai. Potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg cu mai bine de zece saptamani si jumatate in urma - inca de la finalul lunii iulie, cea mai recenta generatie a modelului comercializat de japonezii de la Toyota sub denumirea de Crown se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de niponi la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta pe nume Platinum, respectiva savoare impresionand in special prin dotarile si echipamentele oferite in standard - fara costuri suplimentare.

Toyota Crown - Galerie foto

Disponibila in schimbul unei sume minime de 52.350 de dolari, exclusivista aroma a berlinei cu alura de fastback si garda la sol de crossover isi va intampina clientii in compania unor faruri Quad-LED - acompaniate, la nivelul departamentului exterior, de un plafon panoramic si jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, printre altele. In cabina, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune debuteaza cu tapiteria realizata din piele, producatorul de automobile din Tara Soarelui Rasare instaland - de asemenea, si scaune cu ventilatie.

Reteta caracteristica noii Toyota Crown Platinum continua cu o bancheta incalzita, ceasuri de bord digitale si un display central cu o diagonala de 12.3 inch, pasagerii urmand a se bucura si de climatizare automata - cu reglare a temperaturii pe doua zone, de incarcare wireless a telefonului mobil, plus instalatie audio cu 11 boxe de la JBL. In ceea ce priveste partea tehnica, modelul cu pricina combina o unitate 2.4 turbo - pe benzina, si doua motoare electrice pentru un total de 340 CP si 542 Nm, conform fisei cu specificatii tehnice.

Toyota Crown - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (191) Poze Toyota Crown - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2022