Noua masina de la Volkswagen e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si display-ul central de 15 inch SUNT STANDARD

Noua masina de la Volkswagen e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si display-ul central de 15 inch SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Volkswagen e LUX TOTAL
  • Farurile cu matrice de LED-uri si display-ul central de 15 inch SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - printre altele, nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch sau tapiteria din piele Savona.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru ani - inca din prima parte a primaverii lui 2018, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate de compania Volkswagen sub denumirea de Touareg isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea producatorului din Wolfsburg la dispozitia clientilor sai se regaseste - mai nou, si o aroma speciala pe nume Edition 20, lansata pentru a celebra cele doua decenii de la debutul originalului.

Volkswagen Touareg Edition 20

Oferit in schimbul unei sume de 77.530 de euro, respectivul meniu impresioneaza - in special, prin echiparea standard extrem de generoasa, lista dotarilor disponibile fara costuri suplimentare cuprinzand inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, jante cu diametrul de 20 de inch, senzori de parcare, camera pentru marsarier, tapiterie din piele Savona, iluminare ambientala, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii de rulare, pilot automat adaptiv, display central cu diagonala de 15 inch, scaune incalzite, ceasuri de bord digitale.

Reteta caracteristica masinii lansate pentru a celebra cea de-a 20-a aniversare de la debutul primului Volkswagen Touareg continua cu doua motorizari in sase cilindri - fiecare cu o capacitate de trei litri, noua versiune speciala Edition 20 fiind vanduta alaturi de un benzinar de 340 de cai si un diesel cu 231 sau chiar 286 de cai. Toate cele trei variante sunt acompaniate - potrivit fisei cu specificatii de oridn tehnic, de o transmisie automata cu opt trepte, livrarea valorilor maxime facandu-se exclusiv catre ambele punti.

Volkswagen Touareg Edition 20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Touareg Edition 20
mai multe