Noua masina de la Volvo e LUX TOTAL. Are scaune cu masaj si schimbator de viteze realizat din cristal

Noua masina de la Volvo e LUX TOTAL. Are scaune cu masaj si schimbator de viteze realizat din cristal
  • Noua masina de la Volvo e LUX TOTAL
  • Are scaune cu masaj si schimbator de viteze realizat din cristal
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu patru cilindri in linie, plus diferite forme de electrificare ofera pana la 455 CP. De unde si un 0 - 96 km/h intr-un timp de numai 4.5 secunde.

Cea dintai jumatate a lunii septembrie marcheaza debutul unui nou autoturism de la Volvo, celebrul constructor suedez de automobile anuntand - chiar acum cateva clipe, lansarea exclusivistului XC60 Black Edition. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si, totodata, in showroomuri, la vanzare, peste doar cateva saptamani, incepand cu prima parte a lui 2024, impresionantul SUV din Peninsula Scandinava dispune - asa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, de o larga varietate de elemente finisate in negru, precum caroseria in cinci portiere, jantele din aliaj de 21 de inch ori tapiteria din piele Nappa care imbraca interiorul pentru cinci persoane.

Volvo XC60 Black Edition

Disponibila la preturi incepand de la 57.500 de dolari - potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, respectiva reteta continua cu un numar considerabil de dotari premium, printre multiplele echipamente oferite in standard sau contra cost, de la caz la caz, facandu-si loc si farurile cu LED. Cu precizarea ca, conform documentului anterior mentionat, din meniu nu lipsesc - printre altele, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, display-ul central de noua inch, scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, plus functii de incalzire, de ventilatie, masaj, instalatia audio de inalta fidelitate, cu difuzoare semnate de specialistii Bowers & Wilkins, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, schimbatorul de viteze din cristal Orrefors.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii cumparatori vor fi intampinati de un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.969 de centimetri cubi - pe benzina, comercializat in doua versiuni diferite. Denumita B5 AWD, prima dintre acestea beneficiaza de un ansamblu MHEV pentru o putere de 247 de cai, pe cand a doua varianta, T8 Recharge, lucreaza alaturi atat de un compresor, cat si de un al doilea motor, ambele electrice, pentru o herghelie care consta in 455 CP - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un interval de 4.5 secunde.

Volvo XC60 Black Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Volvo XC60 Black Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2023