Noua masina de lux de la Audi a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta

Noua masina de lux de la Audi a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de lux de la Audi a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor luni sau - de ce nu, chiar saptamani.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul anului 2018, actuala generatie a masinii oferite sub numele de A6 se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Audi la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta cu ampatament marit, a carei lungime totala depaseste pragul de 5.000 de milimetri.

Aceasta din urma reprezinta, totodata, si subiectul principal al zilei de azi - dupa ce mai multe fotografii ale unui exemplar misterios au scapat, de curand, pe internet, spre marea disperare a nemtilor.

Audi A6 Long - Primele poze

Finisata intr-o nuanta clasica de alb, respectiva masina dispune de un nou aspect la nivelul partii frontale, semn ca Audi pregateste un facelift pentru actualul A6. Lista modificarilor continua in partea din spate a caroseriei cu patru portiere in dotare - unde specialistii departamentului de design au ales sa se concentreze in special pe spoiler.

Reteta caracteristica departamentului exterior ar trebui sa cuprinda inclusiv cateva optiuni proaspete in materie de jante si culori, pe cand situatia interiorului ramane - in prezent, doar un mister.

O alta necunoscuta consta in eventualele imbunatatiri aduse gamei de motorizari - actuala generatie a masinii oferite sub numele de A6 intampinandu-si clientii in compania unor unitati pe benzina si motorina, cu tehnologie MHEV sau PHEV. Asa cum se arata, de asemenea, si in informatiile de pe site-ul oficial al producatorului nemtesc.

Audi A6 Long - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi A6 Long - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2022